Nic-Jan Schrier Administratieve Diensten V.O.F. bestaat uit twee vennoten, wij zijn Nic-Jan Schrier en Cherinda Hannewijk.
Nic-Jan is tientallen jaren lang werkzaam geweest in een groot aantal sectoren in het bedrijfsleven en de laatste tien jaar vanuit accountantskantoren. Cherinda heeft haar opleiding en ervaring een tiental jaren vooral opgedaan binnen het accountantswereldje.
Het accountantswereldje is een apart wereldje dat wat betreft de werkzaamheden ons zeker goed beviel, maar dat wat ons betreft veel meer gericht mag zijn op echte betrokkenheid en intresse in de klant in plaats van dat de focus ligt op het communiceren met facturen.
Wij willen dichter bij de klant staan. Gericht ondersteunen en meedenken en meewerken.
Wij hebben zelf heel duidelijk het gevoel dat er veel beter gepresteerd kan worden wanneer er geen afstand bestaat tussen klant en administratiekantoor. Wanneer er onvoorwaardelijke bereidheid is om lastige situaties op te lossen zijn er altijd mogelijkheden om te verbeteren.

nj cher

Wij willen ondernemers heel graag bij gaan staan in hun administratieve verplichtingen. Dit kan te maken hebben met adviseren, controleren of volledig uitvoeren en verwerken van de boekhouding. Bij ondernemingen met personeel kan de volledige salarisverwerking worden uitgevoerd en daarnaast zullen wij ondernemers van advies dienen op fiscaal gebied en ondersteuning geven bij alle personeelsgerelateerde onderwerpen.
Niet alleen met echte aandacht en service naar de ondernemer, maar tevens met een zeer concurrerende prijsstelling.
Bovendien kunnen wij de modernste boekhoudsoftware  aanbieden tegen prijzen die eveneens aan de onderkant van de markt liggen, maar die kwalitatief, functioneel en flexibel zijn en de vergelijking met concurrerende software moeiteloos aankan. Deze software vraagt geen grote investeringen, geen downloads, installaties of regelmatige updates, doch maakt het gebruikersgemak compleet met de mogelijkheden om de boekhouding vanaf iedere plaats te kunnen benaderen, waarbij het administratiekantoor zonder probleem mee kan kijken, controleren, aanvullen of corrigeren.

 


Wij werpen geen drempels op en staan altijd open voor ondernemers om het ondernemen plezieriger, voordeliger en beter te maken.